Werkwijze

01

Kennismaken

Als je hebt aangegeven een project te willen starten dan spreken we graag af. Bij voorkeur bij jouw bedrijf, om kennis te maken. En om de wensen en mogelijkheden te bespreken. We kunnen al een indicatie geven van de kosten. Als dit in de lijn van de verwachtingen is, dan gaan we over naar het maken van het voorstel.

02

Voorstel

Het voorstel bestaat uit drie onderdelen:

  • een omschrijving van de gewenste functionaliteit, wat houdt het project in, wat is het eindproduct, hoe lang gaat het duren.
  • een ontwerpvoorstel van het project. Wij zetten deze op een tijdelijk domein. In dit ontwerp zit al zoveel mogelijk de gewenste functionaliteit zodat er een duidelijk beeld ontstaat waar we naar toe gaan.
  • een kostenoverzicht: de kosten van het ontwikkelen en de kosten van het hosten van het project. Wij factureren 40% van de ontwikkelkosten als je akkoord gaat en de rest als het project klaar is.
03

Ontwikkeling

Aan de hand van het voorstel maken wij het project af. We koppelen de HTML versie van het project aan het beheersysteem en plaatsen de content. Wij doen dit op het tijdelijk domein zodat je als klant kunt meekijken.

04

Aanpassingen

Voor de oplevering krijg je de kans om aanpassingen voor te stellen. Dit zijn vaak inhoudelijk aanpassingen aan bijvoorbeeld de layout, de teksten of afbeeldingen. Eventuele uitbreidingen van de functionaliteit die anders zijn dan in het voorstel omschreven kunnen tot meer kosten leiden. Uiteraard zijn wij flexibel en bespreken wij dit vooraf.

05

Oplevering

Bij de oplevering koppelen wij jouw domeinnaam aan het project. Is dit een bestaand domein dan zullen wij deze verhuizen. Je blijft zelf eigenaar van dit domein. Wij maken eventueel e-mailaccounts aan en als deze al bestaan zullen wij deze naar ons toe migreren. Wij helpen met het (opnieuw) instellen van de e-mailaccounts. Je krijgt uitleg over het beheersysteem.


Wil je vrijblijvend overleggen wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contant met ons op!

contact