Website ontwikkelen

Webchemie ontwikkeld betaalbare websites die snel laden, eenvoudig zijn te beheren, goed werken op verschillende apparaten en goed scoren in Google.

Vaak is het eerste contact met een nieuwe klant via jouw website. Een positieve indruk en goede ervaring maakt het verschil! De structuur en de navigatie van de website moeten logisch in elkaar zitten. De sfeer van de website moet bij jouw bedrijf passen. De teksten en afbeeldingen moeten kloppen. Er moet een goede balans zitten in de opbouw voor zowel de website bezoeker als voor Google. Wat heb je immers aan een mooie website die niet gevonden wordt of een website die goed scoort in Google maar geen klanten oplevert?

Wij ontwikkelen websites:

  • die een duidelijk en uniek ontwerp hebben
  • die snel laden, wat de vindbaarheid in Google ten goede komt
  • die eenvoudig zelf te beheren zijn
  • die goed vindbaar zijn in Google
  • die eenvoudig zelf te beheren zijn
  • die niet de hoofdprijs kosten

Als wij een website ontwikkelen dan leveren wij heb helemaal klaar af, inclusief de teksten, afbeeldingen en eventueel de producten. Bij Webchemie hebben we een hekel aan overhead kosten waardoor we je voor een relatief lage ontwikkelprijs een professionele website kunnen leveren.

Je website sluit aan bij de manier waarop jouw bedrijf werkt. Daarom stellen we tijdens de kennismaking veel vragen todat we helder hebben wat de beste opzet is. Bekijk hier onze werkwijze.

Laat de website voor je werken.

Door onze ervaring en de modulaire opbouw van ons systeem is het bouwen van maatwerk functionaliteit mogelijk. Bijvoorbeeld een offerte-systeem op maat. Als jij het kunt bedenken dan kunnen wij het maken. Bekijk hier een aantal voorbeelden van de maatwerk op de website ontwikkel mogelijkheden.

Hoe ontwikkelen wij websites?

In eerste instantie maken wij een analyse. Is er al een bestaande website? Wat zijn de wensen van de klant? Wat is de doelgroep? Wat zijn de belangrijkste zoekwoorden? Welke maatwerk functionaliteit is nodig? Is er een logo/huisstijl. Wie zijn de concurrenten?

Aan de hand  van deze analyse maken wij een voorstel. Het voorstel bestaat uit een omschrijving van het project en een grafische eerste ontwerp. Tevens stellen wij een ontwikkel prijs voor en geven aan wat de jaarlijkse kosten zijn voor het hosten van de website.

Is het voorstel akkoord, dan gaan wij de website ontwikkelen. Dit doen wij online zodat je als klant kunt meekijken en uiteraard eventuele aanpassingen kunt voorstellen. Zolang deze aanpassingen geen extra te ontwikkelen functionaliteit bevat blijf je voorgestelde prijs gelden.

Is de ontwikkelde website klaar dan leveren we hem op. Wij leggen het beheersysteem uit en helpen bij het instellen van eventuele e-mailaccounts. De website wordt gekoppeld aan Google Search console en Google Analytics. De vooraf vastgestelde zoekwoorden krijgen extra aandacht bij het maken van de content.

Voor een meerprijs houden wij het bezoek aan de website en de resultaten van de zoekwoorden in de gaten en sturen dit zo nodig bij.

Heb je een professionele, betaalbare goed scorende website nodig? Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken! Velen zijn je voorgegaan: kijk hier voor voorbeelden.

contact