Gratis website scan

Bij Webchemie begrijpen we dat een bestaande website het digitale gezicht van je onderneming is. Daarom bieden we een gratis scan aan: als klant van een webdesignbureau is het moeilijk in te schatten of je website voldoet aan de onderliggende kenmerken die nodig zijn voor een succesvolle website.

Onze analyse geeft je inzicht in de sterke punten van je huidige website en tegelijkertijd de kansen voor optimalisatie.

We nemen je website onder de loep, beoordelen de gebruikerservaring, laadsnelheid, responsiviteit, de onderliggende structuur en andere cruciale aspecten. Het resultaat is een duidelijk overzicht van wat goed functioneert en welke gebieden verbeterd kunnen worden.

Of je nu een kleine start-up bent of een gevestigde onderneming, onze scan biedt waardevolle inzichten die je kunt gebruiken om gefundeerde beslissingen te nemen voor de toekomst van je digitale aanwezigheid. Uiteraard bieden wij - geheel vrijblijvend - eventuele aanpassingen of herbouw van de website aan.

Na de scan ontvang je een gedetailleerd rapport met aanbevelingen en mogelijke verbeterpunten. Je beslist vervolgens zelf welke stappen je wilt nemen. Of het nu gaat om het optimaliseren van de laadtijd, het verbeteren van de navigatie of het implementeren van nieuwe functionaliteiten – Webchemie staat klaar om je digitale ervaring te verbeteren op basis van je specifieke behoeften.

Klaar om te ontdekken hoe je website kan excelleren? Maak gebruik van onze gratis website scan en zet de eerste stap naar een geoptimaliseerde online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op en laat Webchemie je digitale mogelijkheden in kaart brengen.

Ja, ik wil mijn website gratis en vrijblijvend laten scannen!

contact