Maatwerk oplossingen

De kracht van ontwikkelen in een eigen systeem is de mogelijkheid om maatwerk oplossingen op een relatief eenvoudig manier te kunnen realiseren. Bedrijven hebben veelal een specifieke manier van werken.

Wij hebben veel verschillende maatwerkoplossingen mogen ontwikkelen, een aantal voorbeelden:

Maatwerk webshop

Voor Deko Holland hebben wij een webshop ontwikkeld. In hun webshop verkopen zij wereldwijd een groot aantal onderdelen van de snijmachine's. De webshop is in drie talen.

De verzendkosten en BTW berekening is afhankelijk van het land waarnaar het product verzonden wordt. De BTW berekening is afhankelijk van het land waaruit besteld wordt en het feit of de BTW-id is ingevuld. Ook krijgen sommige klanten korting op het totaalbedrag.


Maatwerk verhuisofferte module

Voor Excellent PM hebben wij een verhuisofferte berekeningsmodule gemaakt. Hiermee kan een potentiële klant zelf zijn offerte samenstellen. Aan de hand van de te verhuizen items wordt er een verhuisvolume berekend.

Het adres wordt gecontroleerd met een API koppeling met Postcode.nl en de te rijden kilometers met een Google API koppeling. De klant kan opties kiezen als een verhuislift of verhuisdozen en inpakhulp. Met een offerte als eindproduct.


Prijsindicatie voor airco-installateurs

Voor VRP Techniek hebben wij een module ontwikkeld waarmee een installateur aan de hand van een berekening van de ruimtes een selectie krijgt van producten die voldoen aan de gevraagde capaciteit.

Deze kunnen worden gekozen wat resulteert in een prijsindicatie voor het project. De prijsindicatie is alleen voor aangesloten installateurs en zit daarom achter een wachtwoord.


Online vitaliteitsscan

Voor Faam Vitaal hebben we een online scanmodule gemaakt. Deelnemers kunnen op uitnodiging een vragenlijst invullen over hun vitaliteit. De vragen hebben betrekking op vier kernkwadranten: Sociaal, Mentaal, Fysiek en Zingeving.

Aan de hand van de scores in elk kwadrant genereerd het systeem een rapport, deze kan gepersonaliseerd worden door standaard teksten per kwadrant aan te passen. Hier rolt dan een online en een PDF rapport uit welk weer het uitgangspunt zijn voor persoonlijke coaching. De scans kunnen individueel en als groep worden verwerkt. Hoe zit je in je vel of hoe staat je afdeling/bedrijf/groep ervoor?


Online kassa+

Voor Kress Robotmaaiers hebben we naast een webshop een kassasysteem ontwikkeld. De online kassa is uitgebreid met een werkbonnen systeem. Hierdoor kunnen ze het overzicht houden op al hun werkzaamheden en komt alles in de kassa samen.

De online bestellingen, de ingevoerde werkbonnen en de winkelverkopen. Er zit een klantenbeheer in en de kassa kan facturen en kassabonnen aanmaken.


Wat is jouw project?

Als jij het kunt bedenken dan kunnen wij het maken. Wil je overleggen wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contant met ons op!

contact