Maatwerk webshop

Uw bedrijf is uniek! De manier van online handel drijven verschilt per bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de verzendkosten, bedrijfsgebonden kortingen, staffelkortingen, actieprijzen, koppelen van producten, api koppelingen met leveranciers of Postcode.nl, koppelen aan betaalproviders enzovoort.

Waar veel webshopontwikkelaars gebruik maken van opensource systemen is voor ons elke webshop maatwerk. Dit stelt ons in staat de maatwerk webshop aan te laten sluiten aan de uw wensen.

Of u nu een start-up bent die een eenvoudige en gebruiksvriendelijke e-commerce website nodig heeft, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar geavanceerde functies en maatwerk integraties, wij hebben de expertise en ervaring om uw visie tot leven te brengen.

Klaar om uw online zaken naar nieuwe hoogten te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Webchemie uw bedrijf kan voorzien van een op maat gemaakte webshop oplossing.

contact

DekoHolland

Voorbeeld van een maatwerk webshop

Korting voor specifieke klanten, verzendkosten afhankelijk van het land, jaarlijkse indexering van de prijzen, BTW verleggen naar bestellingen buiten Nederland. Webshop in drie talen.